Sstarscream

New town, new path

Kategori: Allmänt

Nu har jag hunnit flytta grejer, flyttstäda lägenheten, få den godkänd, sovit på ett klickgolv utan något annat än en jacka som täcke och halvt underlag, tagit tåg från växjö, blivit ståendes i södertälje pga personolycka på spåren, panikat för att eventuellt missa tåget, delat taxi in till sthlm med tre främlingar som skulle på rolling stones, åkt flyg till skellefteå för första gången och landat i sängen hemma.
 
Dagen efter, dvs fredagen, så åkte jag och mor till luleå för att föra över resterande pengar och häta nycklarna till lägenheten. Helt ok lägenhet, den kan nog bli riktigt fin när allt bara nu kommer i ordning. Nu är det ett enda stök med kartonger och inget lyse, men det ordnar sig. Den här lägenheten känns mer som ett "hem" än vad det gjorde i växjö, där det var öppen planlösning. Det gillar jag, dock så är det ett minus att det är ett mindre badrum med mindre avställningsytor. Men det blir nog finfint till slut. Jag var helslut hela helgen efter allt fix och alla måsten som behövde hållas i huvudet. Gjorde inte många knop resten av kvällen. Anna och jag for förbi ica maxi och sen for vi hem. Lördag regnade det hela dagen, simon, jenny och carolina var till byske för att fiska så jag och anna tog det bara lugnt hemma. Söndag så åkte jag, jenny, simon ohc carolina till svensbyn och traskade till eliasgrottan. Dimman höll precis på att spricka upp när vi begav oss. Solen strålade när vi var högst upp och smög tillbaka när vi begav oss nedåt och var riktigt tjock när vi kommit tillbaka till bilen igen. Så mysigt! Det var så roligt att få åla sig ned i den lilla grottan, det var så länge sen. JAg och simon gick först och sen gick de andra in.
 
Imorse tog jag bussen till luleå för att börja mitt nya jobb. JAg vet inte ännu vad jag tycker om det, men det verkar då vara trevlig kollegor. Men lite jobbigt tycker jag det är för de verkar förvänta sig en hel del från min sida.
 
/Amami
 
Bild från växjö förra veckan.