Sstarscream

Typiskt

Kategori: Allmänt, USA

Tjolahopp och hej eller vad det  nu är man säger :)
Jag har haft en helt okej dag, det blev dock inte mycket sömn inatt pga förkylningen må jag säga. Inte det bästa heller att börja dagen med danslektion, men vi hade en rätt lugn lektion tack och lov. Mest bara teknik, och inte så mycket att hoppa eller springa omkring. Så för det är jag tacksam!
 
På comm-lektionen fick vi en liten utmaning/hemläxa - att klä sig så som man inte brukar göra, ex klä sig som en punkare fast man inte är det i vanliga fall, för att sen rapportera om reaktionerna man fick från folk omkring en. Min garderob här är ju minst sagt begränsad, men jag får väl "klä upp" mig med min jumpsuit. En av TAsen som gick kursen förra terminen hade klätt sig i kavaj, så det borde ju funka :)
 
I övrigt misstänker jag ett pop-quiz/miniprov imorrn på ekonomin då läraren skickat ut ett mejl om att vi ska ha mede oss miniräknare till lektionen. Blä säger jag, dessutom fick hon för sig att FLYTTA vårat midterm på torsdag till på tisdag för att några elever mejlat om att de inte fattar vad vi håller på med. Kan väl inte påstå att jag fattar så mycket mer, men ofta det hjälper med ett par dagar extra? Dessutom förstör det bara för mig som har ett annat prov nästa onsdag -_- menmen, det är väl inget att göra åt antar jag.
 
Det har varit rätt skönt ute idag, sol på förmiddagen, vindstilla och ca 4 plus. Nu är det dock molnigt, men det är ganska varmt ändå :) Det är ju alltid trevligt! Nu ska jag göra klart ett diskussionsforum, blanda lite slöande och snytande med ekonomiläsande.
 
Ha det bäst!
 
/Amami
 
Bilder från när vi var ute på Tavern och åt. Detta är min portion :) Och ja, detta räknas som en liten portion, vilket är lite mysko^^
 
Linneas hamburgare, fast fylld med pulled pork. Sandra hade en likadan fast en med hamburgerkött^^
 
Elinas sushi (blä säger jag)
 
De andra beställde in förrätter också som delade på tre. Det här var någon typ av friterad ost tror jag
 
Och såna hena tortillasgrejer med någon ost och pestofyllning. Här har de dock redan hunnit ta varsin, så det var 6st från början^^