Sstarscream

Mello i Växjö

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag fick höra i förrgår? Att det är melodifestivalens tredje deltävling här i Växjö idag! :O tänk att jag inte har hört ett endaste knyst om det - eller sett - och ändå bor jag ett stenkast (och ett halvt) från arenan där det ska hållas. Men det blir ingen livekonsert för min del, tydligen kostar "restaurangbiljetterna" över femtusen (!!!) jag ska hänga med hanna och company. I alla fall om det dyker upp nå folk, det går en hel del förkylningar nu.
 
Vad har hänt sen sist då? tja, umgänge, jobbjobbjobb (fick äran att hjälpa till med ett remissyttrande^^) och en hel del spatserande. Nu har nämligen den 40 dagar långa tävlingen börjat som ska ta mig runt island. Men jag måste säga att det är en märklig "tävling". Förutom att man kan få steg för väldigt märkliga saker så har även "steg" och om man tar en promenad fått olika kategorier. Räknar man i riktiga steg - stegräknaren - så ligger jag på mellan 15 och drygt 20 000 steg om dagen. Sen kan man lägga till steg för att man står upp och jobbar osv osv. Så jag har ett dagssnitt på 31 000 steg. Just nu ligger jag etta av de som är med i tingsrätten och på 19e plats i hela sverige. Det är en skonsam motionsform, så tillvida att man inte har några riktiga problem att utföra tre timmars promenad varje dag (att jämföra med ex tre timmars skidor eller gympass varje dag) men det nöter på fotsulorna må jag säga! Hålfötterna (det lät konstigt...hålfotarna?.....hålfoten x 2 får vi nog hålla oss till...) är lite ömma^^
 
Idag har jag hunnit med ett typ minicirkelpass/yoga, betalat lite räkningar och diskat. Tog en stund innan jag ville gå upp. Jag var nämligen iväg till thailand med tomas och simon inatt XD Det är så fantastiskt roligt alltså! Ända sedan jag började med min nya medicin så har jag sjukligt realistiska drömmar nästan varje natt. Igårnatt var jag i Linköping för att hämta en häst anna och tomas köpt åt mig, pga de tycker det är så synd att jag är så ensam som jag är här i södern utan familjen. Haha, det är så roligt! X) haft en massa spännande drömmar som kan tas för exakt verklighet. Än så länge har jag inte heller varit med om någon läskig dröm ;)
 
Ska pallra mig iväg till gymmet och sen hade jag tänkt klämma in någon promenar till ica maxi.Det är grått ute/dimduggar. Tja, vad mer kan man säga? ;) Trevlig lördag!
 
/Amami