Sstarscream

Gött

Kategori: Allmänt

Tjosan!
 
Ännu ett par veckor har gått. Förra veckan spenderades i stockholm med några från jobbet på en, eller rättare sagt tre, kurser inom miljö och byggrätt. Fick bo på hotell och fånga pokemons och uppleva sommarvärmen. Åt ute gjorde vi ett par gånger och hade allmänt trevligt med några jurister från Nacka, då en av de som jobbade här i växjö när jag började flyttat över till Nacka för några veckor sedan. Riktigt trevligt.
 
Denna vecka har väl mest gått ut på att ta igen förra. Har fått ett eget rum nu tom 1a september iaf, då Henry slutat och Martin bestämde sig för att ta hans rum. Så nu är jag själv vilket är ganska skönt både när man ska prata i telefon eller när någon kommer och vill en något. Det börjar verkligen hopa sig med jobb nu. Syn efter syn och sammanträde efter sammanträde ska planeras in och roligare blir det inte av att det är med den rådman jag inte kommer jättebra överens med och särskilt en måltyp som jag precis har fått börja ta eftersom henry slutat (lantmäteriförrättningar). Men, men, det finns inte så mycket annat att göra än sitt bästa, stå rakryggad och gå framåt. Jag, cecilia och chefsrådmannen har då kul i våra mål vi har tsm så jag tröstar mig med det.
 
Läkarbesök har jag hunnit med och man börjar ju undra om de hoppade över naturkunskapen alltså. Till och med jag som inte har någon läkarutbildning i bagaget vet att något är helknas i vad jag får för besked. Blaaa, säger jag bara -_- lång historia som jag inte ids ta upp här.
 
Nu i helgen har sommarvärmen slagit till på riktigt vilket har resulterat i att jag varit ute och åkt skike både igår och idag. Var med om en jätterolig grej precis. Efter att jag åkt skike så tänkte jag bara ta en kort nedvarvningspromenad. Hade mina nya byxor och träningstopp på och när de fick syn på mig så stannade de genast till och vände sig om och viskade till varandra (tre stycken iranier/turkar/afghanistanier/nånting sånt).
En av de ba - när jag kom närmare - men shit asså, fan vad gött du är asså, jag måste bara säga det! Lätt bästa jag sett i Växjö i alla fall! -
 
hahaha, asså smooth där lille vän^^, men tack för komplimangen! han var ju då ödmjuk så till vida att han är medveten om att det finns större fiskar där ute i havet XD
 
Nu ska jag försöka mig på att göra matlådor. Är såååå trött alltså -_- har varit på stan idag också btw, letade efter en sommarklänning men hittade ingen. Blev en tröja istället.
 
/Amami