Sstarscream

Bilder från Stockholm

Kategori: Allmänt

Här kommer det lite bilder från våran Stockholmstripp!
 
Vi gick till kungliga operan för att se "Glada änkan". Mycket nostalgi, särskilt som vi hade nästan exakt samma platser som senast jag var dit - nämligen under besöket då jag gick i musikklass! Det var sig likt må jag säga, men showen var inte en höjdare. Så vi gick faktiskt därifrån i pausen och gick på bio istället som vi hade köpt biljetter till (vi hade ändå varit tvungna att gå typ en kvart innan för att hinna till bion och hinna ta ut våra jackor innan allt gammfolk hade ¨fått tummen ur så att säga).
 
Vi såg Hundraettåringen som sprang från notan - eller vad den nu hette. Jag såg ju hundraåringen som var fantastiskt bra och den här gör en inte heller besviken. Se den! Man kan inte annat än tycka om Robert Gustavsson! X)
 
Till slottet gick vi också för att titta på både bröllopsklänningar, medaljer och annat som finns där. Här ser ni Victorias brudklänning.
 
De här klänningarna är då inget jag hade fått på mig - inte någon av de som fanns där! De måste vara så snuskigt små de där sessorna alltså! Väldigt korta.
 
Den här var faktiskt snyggast IRL - den glittrade ofantligt mycket! Hela överdelen består av stenar! :O Den är inte lika fager på bild, men på plats...sparklesparkle! En klänning både  Sylvia och Madeleine haft.
 
En snobbig tron gjort av silver....
 
/Amami