Sstarscream

Happy!

Kategori: Allmänt

Tjosan!
I dag är det storstädning som gäller. Julpyntet ska plockas fram och årets första julklapp ska slås in. Förhoppningen är att lussebullar ska hinnas bakas också, meeen, det verkar som att det inte blir av. Jag ska i alla fall till bror min på "praktik" som han kallar det, haha. Jag frågade vad han egentligen gör på jobbet, men han är inte den som pratar mer än nödvändigt. Så han tyckte jag skulle komma på praktik (han jobbar hemifrån idag), men det är bara en ursäkt för att jag ska fara dit så att jag kan hjälpa han att måla lister, slipa och sånt^^
 
Kanske blir en sväng till step in ikväll om jag ids. Martin kanske ksulle följa med. Jag var dit igår och träffade en gammal klasskamrat från högstadiet. Kände knappt igen han faktiskt. Det roliga var att jag såg han på håll bakifrån och tänkte att det var likt - men ändå inte för han var goode vältränad - och blev lite paff när han sen vänder sig om och vinkar till mig. Haha, ganska coolt hur man kan förändras på några år. Vi pratade i alla fall litegranna.
 
Något roligt hände igår i alla fall. Jag var med i en tävling som gallerian ordnade och jag vann! :D tusen kronor i presentkort är inte fy skam, måste jag säga^^. Här är min motivering:
 

Var är tomten så kär?
Men titta, han är ju där!
Kommer han med klappar till mig tro?
Då kan börsen i januari få lite ro.
Att få gå runt och shoppa när det är pyntat så fint till jul,
är ju inte annat än fantastiskt mysigt och kul.
Och inte är det bara jag som blir glad,
utan hela familjen står på rad.
Redo att sjunga och tralla;
”Tack för paketen och god jul till alla!”

 

/Amami

 

 Bild från Japan