Sstarscream

De senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Hejhej!
 
Det har varit lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna. Min tillvaro är lite förvirrande just nu minst sagt och jag har ingen aning om vad som ska hända med mitt liv då jag inte kommer kunna få det jobb jag siktade på när jag startade juristutbildningen. Sååå jag är minst sagt lite lost över vad eller vart jag kan eller vill hamna. Jag har ännu inte fått något jobb men jag håller tummarna om att jag får något erbjudande snart. Tanken är att fara till arbetsförmedlingen i morgon för inskrivning och förhoppningsvis lite guidning på det.
 
De senaste dagarna har jag i alla fall slängt iväg lite spontanansökningar för jobb, varit till gymmet ett par vändor och haft härliga sparkturer på isen. Igår köpte jag skidor, pjäxor och bindningar så jag har precis kommit hem från en mil-tur! Det är första gången ever som jag har egna, NYA grejer vad gäller skidutrustningen. Jag har alltid ärvt, men det har ju gått bra ändå med x-antal pallplaceringar. Härlig känsla - speciellt stavarna är topp notch - , men pjuckerna måste jag åka in, jag fick typ blodstopp i fötterna efter två kilometer och var tvungen att stanna och ta av mig de en stund X) Formen sitter ju inte riktigt där den brukade heller, men förhoppningsvis kan jag få till ett par åkturer nu framöver så att konditionen förbättras. Det skulle verkligen vara en dröm att få till det igen!
 
Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra av. Föra över gamla mp3-låtar till datorn typ. Kanske ta en prommis ikväll. Borde även ringa och höra om det där boendet i Stockholm, men jag vet inte om jag ska dra på det till typ tisdag eller nåt. Det tar emot lite grann att ringa innan jag fått ett jobb.
 
Mors!
 
/Amami
 
Sparkering! (innovativt namn, kul är det iaf!! ^^) Helt fantastiskt att kommunen ordnat med detta, och att de litar så pass mycket på invånarna att de vågar lämna sparkarna helt olåsta och oövervakade! Tummen upp!
 
En jättespark! Hade varit asm om man kunnat glida omkring med denna på isen istället! X)
 
 
Den här gången tog jag rätt spark också, dvs den som hette "Pitholm". Förra gången hade jag en grön som hette typ Dubblaberga - mysko namn.
 
 
Inte dålig utsikt!! :D