Sstarscream

Min semester i stora drag

Kategori: Allmänt

Jag har hunnit bada, åka båt, umgåtts med Maria, varit till stugan och både paddlat kanot och prövat annas nya kajak (stor skillnad!). Jag har hunnit åka ned till Umeå för att gå på Nolia, jag har hunnit damma av fiolen och pianot, sprungit runt strömlida och inne i skogen. Roat mig på Strömlidas utegym och varit med på en grill/spel/kubbkväll med Martins co (sebastian, en av hans närmaste vänner hade fyllt år, så vi spelade kubb, grillade - inte jag då jag åt hemma - och spelade sällskapsspel långt in på natta). Jag har besökt våran gamla älskade stuga vid bredänget och där hälsat på moster. Jag har fått jobbiga besked och glädjande besked, jag har fått besked som vänder min tillvaro upp och ner och fortfarande spökar och gör att jag vill krypa ihop till en boll och dra något gammalt över mig. Jag har fått äta Annas hemmagjorda lasagne och jag har ännu en gång blivit sviken. Jag har spelat pokemon go och gått på raider med Simon. Kort och gott har det varit en händelserik semester, på gott och på ont.
 
Denna vecka har jag försökt komma ikapp med jobbet. En av mina arbetskamrater har humpat över alldeles för många mål på mig och till och med skrivit mitt namn som om jag är ansvarig för dessa mål (jag har ju inte precis kunnat protestera i min bortavaro). Jag har fått åka till Ystad för mitt allra första sammanträde där jag själv suttit som protokollförare. Tack och lov gick det jättebra, inte det minsta lilla fel lyckades jag göra och tack och lov för att min rådman (som heter Cecilia) tog över detta från en annan pensionerad filur på grund av vissa omständigheter. Vi hade verkligen jätteroligt och jag kunde slappna av eftersom jag känner mig trygg med henne. Vi besökte Ales stenar, Brösarps backar och åkte genom Kivik. Vi stannade på ett jättefint hotell som tydligen är sveriges äldsta hotell (kontinental du syd eller nåt sånt hette det) och vi stannade och fikade på ett ställe vid Ales stenar och hade turkost hav som utsikt. Det var strålande väder pch högsommarvärme. Vi åkte ned på onsdagen och när vi kom fram i Ystad åt vi middag på en uteservering och skrattade gott i nästan två timmar. Det var verkligen jättetrevligt! Min första sammanträdesresa hade inte kunnat bli bättre.
 
Jag har en otroligt stor klump av stress inom mig just nu av flera orsaker. Min tillvaro utgör en stor del av det, tidspressen och ekonomin är väl de största bovarna i dramat. Den andra stora delen är att jag av olika anledningar dränks i arbete fram tills septembers slut. Så pass att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Det är ju kul när man får förtroende för något, men när det till mångt och mycket bara är för att dra nytta av ens goda vilja är det inte lika kul längre. Särskilt inte med tanke på att jag har tusen och åter tusen saker på sidan av jobbet som måste fixas typ förra veckan men som jag inte har någon rådighet över. Jag håller på att gå i bitar och jag försöker desperat hitta ett tillräckligt starkt lim att använda för att pussla ihop allt när det väl händer. -_- vad gör man? Det är så svårt när man är själv och allting går ut på att vara minst två. Många saker känns omöjliga just nu och jag kan inte göra annat än att vänta - en lyx som jag egentligen inte har råd med då klockan redan ringt.
 
Jag vet inte. Det är allt jag kan säga. Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte.
 
/Amami