Sstarscream

Årets första dopp!

Kategori: Allmänt

Igår var jag "ledig" för att kunna jobba på lördag istället. Med ledig menar jag då väckt kl 8 på morgonen för att sitta med beställningar fram till tolv och därefter passa telefon nu och då samt ha en ganska grov stress i kroppen -_-. Tack och lov fick jag glömma jobbet lite grann i alla fall då jag och mina bröder åkte ut till en av deras kompisars stuga. Vi åkte ring bakom vattenskoter och Martin den lurken knuffade i mig XD haha, så himla kul det var, fast nog fick de tjata lite på mig för at jag skulle göra det. Jag frös så väldans och t'nkte att det blir ju inte varmare av att fara omkring i badkläder och åka i plurret, men det blev det faktiskt^^.
 
Annars så har jag fått en lägenhet! Tjoho för det, en nybyggd sådan (2013) på andra våningen av två, så högst upp. Två balkonger kommer jag ha också, en trea. Synd bara att hyran är pretty hög och dessutom så har jag två veckors glapp där jag inte vet var jag ska bo. Men det ordnar sig förhoppningsvis.
 
Annars så har jag lite ångest för helgen. Frysen la av på jobbet igen och summergames drar igång på allvar imorgon, förmodligen redan ikväll. Jag hoppas hoppas att allt ska gå bra och att inte affären ska bli tömd ><.
Jag hade tänkt hinna med att gå på PSG-tåget på kvällen och kyrkmarknad i helgen också. Nu ska jag ta igen mig inför morgondagen. Det ser ju ut att bli alldeles för bra väder i helgen...
 
/Amami