Sstarscream

Det roligaste jag hört på länge

Kategori: Allmänt

Tja!
 
Nu har jag hunnit komma hem igen efter ytterligare en intervju. Denna gång i Växjö på mark- och miljödomstolen. Otroligt trevliga människor som jag fick tala med (tre stycken som intervjuade) och det visade sig faktiskt att en av de jag kom bäst överens med under juristutbildningen i min klass hade börjat jobba där en vecka tidigare! XD Hur roligt? Hon hoppades då verkligen att hon skulle få lite sällskap i Växjö^^ Det var snuskigt varm, som att vara utomlands. Det var ca 27 grader och riktigt kvavt.
 
Resan dit och tillbaka var inte kul. Jag åkte tåg ner och flyg tillbaka - allting gick smidigt och så, men DRYGT nanting! Fruktansvärt drygt. Jag for på måndag kl 16.00 och kom hem kl 01.30 tisdagnatt -_- allt det för en arbetsintervju på ca 40min. Men så värt om jag får det!
 
Nu idag har jag varit till havsbadet för den tredje och sista intervjun ang chefsbefattningen. Det står tydligen mellan mig och en annan tjej och beslutet ska vara klart imorgon :S Den kortaste intervjun jag varit med om, frågade typ ingenting om mig egentligen, typ bara hur jag ser på att ha 11st anställda under mig, hur jag ser på att i stort sett välja bort ligga på stranden och gå ut på krogen för att det är mycket jobb och om jag hade någon erfarenhet med personalledning. Det var nog faktiskt alla frågor när jag tänker efter, resten av den lilla kvarten som det tog, berättades det mest om leverantörer och lite om vad som ingår i tjänsten. Så gissa om jag blev paff när de sa att "de var nöjda"?
 
Det som var mest sjukt idag är ju dock att jag fick höra från Skatteverket - jag var ju ner på intervju för två veckor sen ang skattehandläggare. Jag har aldrig EVER i mitt liv hört en så konstig anledning till att jag itne fick jobber! :O Asså det är så skrattretande så jag kan bara skratta åt det! förutom det klassiska då, att de andra hade mer erfarenhet och att någon redan hade jobbat åt Skatteverket tidigare så fick de tydligen intrycket av att jag är motsatsen till noga och ambitiös, nämligen "slarvig och inte så driven/fokuserad/ambitiös (alla tre ord förekom)". WTF?! Inte en kotte av alla de människor jag träffat genom hela mitt 23-åriga liv skulle beskriva mig som slarvig och oambitiös. Asså herre min....ni som känner mig kanske föstår min förvåning? Eller så kanske ni håller med de? Gör ni det? XD
 
Ja, så det är sjukt ironiskt (med tanke på vad som var anledningen till att jag var "slarvig och oambitiös" om jag får sommarjobbet på havsbadet och/eller på tingsrätten. Gissa om de på Skatteverket kommer få höra det? jorå, så pass driven är jag att jag tar mig tid till att låta de få veta det! :P Går det som jag vill att det ska gå så kan jag utveckla det hela så förstår ni varför det är så muppigt.
 
Peace out
 
/Amami
 
 
Jag som försöker roa mig på tåget (som dessutom fick problem med motorn....)
 
Första gången jag gick förbi här missade jag totalt det lilla hålet i häcken (Ahahaha, det låter ju jättekul om man tänker efter^^) Det visade sig vara en jääääättelång gång (bilden uppe till höger). Sjukt coolt!
 
Detta är nu då i Linnéparken. Jag dog lite grann i morse och fick andnöd pga all pollen som tagit sig in i lungorna.
 
Propellerplaaan