Sstarscream

The Eagle has landed

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
Nu är jag hemma, boy vad skönt det är! Kom hem vid ett igår, och efter ett halvår i USA så är allt här extra fint. Allt är så grönt! :D Älska norrland och dess natur, det är aldeles för mycket betong, bilar och skit/skräp som människor inte har vett nog att städa upp efter sig i USA. Man får ju verkligen presenterat för en hur liten betydelse ens egna miljöbove-beslut har när man får se sådana här ställen...Det skär verkligen i hjärtat.
 
Jag hade väckaren ställt på 7,00, vaknade halv fyra somnade om och tänkte att väckaren skulle väcka mig. Inte gjorde den det inte. Jag sov som aurora till tjugo i tolv!! Omg, vad länge jag sov, och då kändes det ändå som att jag blivit påkörd av en buss. Men jag hoppade ju trots allt över en natts sömn, och att vara på ersande fot är väl inte precis energihöjande^^
 
Jag hann då köra lite traktor igår (skitskoj ju! längtar tills jag har min egen gård!!!), fick se hur broderns renovering av huset har gått under tiden jag varit borta, fick återförenas med Bea (och se bröllopsklänning! :O). Idag ska jag bara slöa. Håller på att baka lite till mor min då det är mors dag :)
 
Törstig på livet känner jag mig nu. Så taggad på allt! Sommarens projekt blir att få tillbaka mina muskler jag tappat. Målet är att komma i MINST lika bra form som förra sommaren. Det behövs efter ett halvår i USA. Ingen beach 2015 för mig, satsar på höst 2015. Vårruset får bli startsignalen och det går av stapeln i morgon. Får bara hoppas att Tomas pallrar sig hem från jobbet i tid så jag har en bil! Annars blir jag lite ledsen...
 
Ha det!
 
/Amami
 
Jösses, vad fräsch jag var^^
 
Bästa inspirationen är en själv! :)
 
Pulver och tillskott är något jag aldrig provat. Lär nog inte prova det på egen hand heller. Känns gode bra att nå fina resultat ändå!