Sstarscream

To be satisfied is an art

Kategori: Allmänt, USA

Tjoho allesammans!
Nu är denna vecka "över" och helgen stundar. Fint väder ute, det är soligt, inte ett enda moln och det blåser inte isvindar. Har precis fått veta mitt ekonomi-provsresultat och det landade på 47/50. woopwoop! Det är faktiskt ruggigt bra, men eftersom de har ett procentsystem här (man ser vilken procent man har och beroende på procent så får man ett visst betyg) och när den inte står på hundra så blir man ju lite.... meh... -_-. Jag vet att jag hade ett slarvfel, men fortfarande - 3 poäng är inte dåligt ändå!
 
Fast bara för att skolveckan är över betyder det inte att pluggandet är över. Eftersom att linnea kommer nästa helg så måste jag plugga i förväg, vilket jag inte precis ser fram emot och jag har ett in class quiz till veckan i ekonomin antingen på tisdag eller torsdag, utöver den vanliga hemläxan, en uppsats och slutligen ett prov dagen efter linnea åker härifrån. Behöver jag säga att jag längtar till spring break??
 
Jag har tydligen också lyckats "lova" att jag ska gå ut med en snubbe från dansklassen antingen ikväll eller imorgon. Jag sa ju bara att "det låter roligt" och tydligen är det synonymt med ja här. Mysko land asså! Som att man i praktiken verkligen GÖR allt som "låter roligt", plus att det var bara ett försök från min sida att vara tervlig - festa och dricka är inte riktigt i samklang med min definition av vad "roligt är". Sååattt ja, vi får se hur detta slutar. Han skulle leta upp mig på facebook så jag får väl hoppas att han inte hittar mig ;)
 
Ha en trevlig fredag! (fast för er är den väl snart över vid det här laget^^)
/Amami
 
Sociologiprovet! :) Kul att läraren skrev "wow!". Snittet i klassen var rätt högt, 40p faktiskt :)