Sstarscream

Shopping!

Kategori: Allmänt

Tja bloggisen!
 
I går blev det en heldag på stugan ute i solen. Det var så otroligt varmt så jag vet inte vad! Korvgrillning och våfflor över elden blev det. Sååå gott och så trevligt att få vara hemma med familjen! :)
 
Hann förbi en sväng till brorsan för att se hur deras husrenovering går. Jag fick vara med på ett hörn och dra upp lite golv så där som kvällsnöje. Alltid roligt att göra något praktiskt! Brorserna har planerat att skrämma Bea genom att klä upp en sopkvast i en gammal kappa, en mask och en hatt och sätta den på vindan för att sen lura upp hon dit. Skulle vara kul att se reaktionen! :D Men jag lär väl vara i Umeå när det händer :/
 
I övrigt har det varit mys med godis, chips, harry potter och god mat. Jag har för övrigt fått bekräftat att det är skorna det är fel på och inte mina ben när det kommer till löpningen. Lånade mors nyinköpta skor och for ut på en sväng och det var underbart att springa utan att känna någon smärta i benen! SÅ härligt att springa mot sin kondition och inte mot sin smärta!
 
Dessutom har jag hunnit klicka hem lite nya kläder från ellos ;) alltid lika kul! Insåg att det blev ett väldigt blått tema! Satt och velade mellan det och rosa och även om jag egentligen hellre vill ha rosa så måste jag erkänna att jag känner mig bekvämare i blått (har ju aldrig riktigt fått "lov" att vara tjejig utan att bli kommenterad...) så blått fick det bli! SOmmarkläder och en tröja som jag tänkte kunde vara bra till USA som danströja om jag nu ska gå en danskurs :) Loos fit är bäst :)
 
Ha det gött!
/Amami