Sstarscream

Födelsedagskalas och bio

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen haft en rivstart på den här veckan. I måndags var det födelsedagsmiddag hos en av mina kollegor, vilket för övrigt innebar att jag jobbade över så jag skulle slippa cykla fram och tillbaka så mycket. Det lär nog bli samma imorgon då det är en som för närvarande jobbar på Högsta domstolen (honn jobbar egentligen här men har tagit tjänstledigt i två år för det nya jobbet - faktiskt så att min tjänst är till för att ersätta henne) är i växjö för närvarande och bjudit alla beredare på julgröt och lite allmänt mys.
 
Igår glömde jag min blip till jobbet vilket var en aningens besvärligt. tur nog så stod städerskorna utanför ingången och rökte och kunde släppa in mig. Tur också att de faktiskt kände igen mig, eftersom det är säkerhetsregler då det är en domstol. Man får nämligen inte wsläppa in  någon man inte vet har behörighet. Så innanflr dörren kom jag, synd bara att man behöver den där blippen även när man går runt inne i huset^^ men det löste sig.
 
Jag och en som heter Ida for och såg den nya harry potter-filmen igår. Sjukt dyrt, har aldrig varit på så dyr bio :S 170 spänn skulle de ha! :O. Den var i 3D och tydligen är det så att man köper 3D-glasögonen också. De var sjukt epiga och jag hann inte mer än säga det innan ida hade sönder sina, haha. Dåligt system och väldigt resursslösaktigt (jag uppfan just det ordet^^). Hemma är det riktigt bra 3D glasögon på bion. De köper man inte, utan lånar under bion och lämnar tillbaks efteråt.
 
Den här veckan har det varit två utländska domare på besök också, en från lettland och en från italien. De har berättat lite om hur saker och ting går till där och jag måste säga att italienaren gjorde en riktigt bra presentation. Båda två hade väldigt roligt uttal av engelska, men italienaren hade bäst! Det var så charmigt, speciellt när han sa "country" eller "implement". Haha, det låter kanske jättetråkigt, men live var det superkul^^
 
Har varit till gymmet för första gången på en vecka. Aaah, alltså jag vet inte vad jag ska tycka om det alltså. Enda anledningen till att jag tränar är för att jag har någon sorts hopp om att man ska bli smal, snärt och sådär fint deffad. Inte blir det roligare av att jag går upp i vikt som bara den, och det trots att jag inte äter särskilt mycket. Mycket mindre än innan jag for hit Och inte blir det roligare av att jag är så himla STOR jämfört med alla andra. Då snackar vi både tjejer och killar. Det finns ju förstås killar som är större än mig tack och lov, men de är inte alltför många här i alla fall. Min självbild har fått sig en rejäl törn. Speciellt när mina ben exempelvis är lika tjocka som en som är kraftigt överviktig. Jag fattar ju att det är för att jag är så nedrans lång, men det gör ju inte att faktum försvinner. Det är så sjukt jobbigt på så många plan. Jag har faktiskt alltid varit stolt över min längd, men nu har jag kommit till ett stadium när jag insett att det är allt annat än positivt - på sin höjd är det positivt att det minskar risken för att bli överfallen. Till exempel så är jag totalt ointressant för killar eftersom jag är huvudet längre än dem, och jag är inte sådär liten, nätt och späd som andra tjejer är. Och ett annat exempel är att man blir inte riktigt inkluderad i samtal eftersom man svävar som ett himla ufo ovanför själva samtalet så att säga...-_-
 
Aaah, piss också. Så känner jag.
 
/Amami