Sstarscream

Tiden går & just nu är det något positivt!

Kategori: Allmänt

Det har hänt en hel del sen sista inlägget Jag har hunnit ha påsklov och nu är vi inne på valborgshelgen. Det är verkligen underbart med långhelf. Jag gick upp halv fem i morse för att ta bussen hem som gick 05.15! Det var vääldigt skönt faktiskt, att sova på bussen i lugn och ro, utan att det var särskilt många andra passagerare där. (Jag är inte en som tar PNs i tid och otid)

Jag har hunnit med att läsaut alla kursböcker för denna termin, dock så minns jag inte ett smack, och PMet är inlämnat och klart. Nu är det bara ett åftal smeinarier kvar innan det är dags för domedagstentan. Inte för att jag bryr mig så hårt över vad jag får för betyg eg, huvudsaken är att jag når dit jag siktar i slutändan (angående jobb alltså).

Två grejer till som är värt att nämna, nu när jag äntligen har tagit mig för att blogga, är att i torsdag hamnade jag på akuten och senare vårdcentralen i Umeå, då en på karaten (vi hade handboll som uppvärmning) bestämde sig för att smacka in sin hand i mitt öga, så jag fick en tryckskada och ett skrapsår. Det är lite svullet och gör rätt ont ibland, men doktorn sa att det skulle bli helt bra igen tack och lov! Glasögon och dålig syn är min stora skräck!

Den andra grejen jag tänkte tala om äratt jag ansökte till ett castingcall i hollywood. JAg gick vidare till audition från gallringen, men där tog det dessvärre stopp. Dock så envisas de som håller i detta att ringa upp mig trots detta. Tyvärr så lyckas de bara ringa på de få tillfällen jag inte kan svara (under träning elr lektion) så jag har inte fått veta vad de vill mig än, Det är SÅ frustrerande då jag vekrligen är nyfiken på vad de vill! Jag har smsat men jag har inte fått ngt svar. DAAAHH!

Men från det ena till det andra, om jag hade haft några läsare hade min sista fråga varit, ska jag låta min lugg växa ut igen eller ska jag klippa av den? Eg passar jag rätt bra i lugg också, kruxet är bara att så fort jag rör på mig så delar den sig, och jag är inte riktigt som alla andra som stylar sig med mousse, sprej  allt det där. Det är ytterst sällan jag ens använder mig av en hårtork eller kam!

Jaja,
Men, tills nästa gång, vi syns!