Sstarscream

After x-mas

Kategori: Allmänt

Festen som jag för första gången i mitt liv på riktigt har gjort lite effort med att klä upp mig, fixa naglar, SMINK och hår. Jag hade ju tänkt köpa smink och borstar för att ha till dess + senare i livet då jag inte haft något tidigare. Men då sa mor min att jag inte skulle köpa för tomten kanske kommer med något. Sagt och gjort jag for till stan för att hjälpa till på traven med VAD jag ville ha plus vilken nyans som passar till mig. Jag toc till och med bilder på sakerna så hon skulle veta. Meeeen jag fick inget av det vilket resulterade i att jag fick panikköpa saker på coop på juldagen -_- dyrare blev det också, så lite bitter blev jag eftersom de saker jag ville ha inte fanns där och jag medvetet inte köpte något för att tomten skulle komma med det...annars hade jag ju köpt det veckan innan. Alla affärer är ju liksom stängda på juldagen.
 
Men jag fick tag på allt i alla fall. Och jag och mina brudz hade "förfest" tillsammans. Den gick i princip ut på att fixa i ordning oss. Jag gjorde dock mitt innan jag for dit. Moster och hennes man var ju hos oss och skulle äta middag.
 
Själva festen då? jo, men det var ju trevligt, men jag kan inte låta bli att tycka att det saknades något. Dock hade vi typ världens klassåterträff då jag såg både Ludvig, Mattias, Johan, Caroline, Andreas, Jenny och Alexandra. Två olika klasser och jag var ju med ett gäng på fem från den ena ;) Det var då kul iaf att träffa de och höra vad de gjorde. Johan skjutsade ju jag och Maria till deras förfest innan vi for till Ida där vi var nu när jag tänker efter.
 
Ja, kul, eller trevligt snarare, för det var något som saknades, men kan inte sätta fingret på vad. Ser fram emot nästa ferre! ;)
 
/Amami
 
 
Mina nails! Första gången jag har lösnaglar, and i like it!
 
 
Långa glittriga örhängen måste man ju ha ;) Dock så är lampan så ljus så färgen på ögonskuggan ser itne alls ut som i verkligheten. Den såg mer ut som bilden nedan, men då var jag tvungen att använda blixt för att det skulle synas^^
 
Ögonskuggan är från HM och den är sjukt snygg! Det är någon serie som ger extra starka kulörer, vilket passar super för moi. Kul att Olivia som också var där hade från samma märke, fast guld :P