Sstarscream

Visum check!

Kategori: Allmänt, USA

Nu har jag fixat klart visumet och precis idag är det exakt en månad till dess det är dags! Jag är så toknervös, och jag kan inte låta bli att tänka tanken att jag aldrig kommer komma fram... men jag hoppas ju på att allt ska gå bra.
Har varit till huvudstaden i veckan med mor, för lite shopping och självklart för att gå till ambassaden på den där skitintervjun som behövs för att få visum SÅ onödigt! Det började iaf att vi blev förkylda båda två efter flygturen ner, så vi hosta och snroade, men vi klarade oss. Flygturen tillbaka var ju spännande eftersom det var rätt duktig medvind, planet fick tom vända och landa från land-hållet för att det skulle gå att landa. Medvind och fort gick det!
 
Kan bara säga att stockholm verkligen har fattat det här med julpyntning! Helt otroliga julskyltningar, speciellt vid NK! Det ena som saknas nu är ju att det ska vara snö överallt, men det ser inte ljust ut :/ Någto som dock piggar upp är att jag varit med karin på stan, pratat med min lilla citronikus <3 som gjorde mig jätteglad! Det kan tom se ut som så att vi bor i sthlm samtidigt vilket inte skulle vara helt fel så man slipper bo där helt själv! då har jag ju ngn att göra stan med :D men inget är ju bestäm ännu.
 
En annan rolig sak är att jag har vunnit i en julkalender! :D:D jag såg en dagens vinst från cervera och tänkte "den måste jag bara vinna" det var tre margrethe-skålar i rosa färg, en kavel och pepparkaksformar. Uppgiften var att skriva ett rim så jag var ju tvugnen att anstränga mig för att verkligen vinna den. Och visst vann jag!!! SÅÅÅÅÅ glad blev jag! :) Nu är det bara vänta på posten :)
 
Ha det!
/Amami
 
Inne på NK, stor svävande, snurrande julgran!
 
Snofsmänniskorna som är på nobelfesten och får pris utdelat, medan man själv traskar omkring i regnet -_-
Många fina bilar med flaggor på!
 
Gulliga fåglar i ett skyltfönster som jag ska försöka övertala far min att göra åt mig ;)
 
 
 
Rolig vante jag och karin hittade här hemma i den lilla staden :)