Sstarscream

Min första pinne

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Helg igen då. Veckorna går faktiskt ganska snabbt när jag tänker efter. Det känns som att det var helg typ i förrgår^^ Det är gode skönt. Jag har i alla fall hunnit få min första dom godkänd nu och det är ju roligt. Haha, jag fick tillbaka en också, fast det visade sig att det inte ens var jag som skrivit den >< så det kändes lite kluvet så att säga. Nu när jag vet att mina domar börjar bli processade, så har jag svårt för att släppa jobbet när jag är ledig. I början var det nemas problemas, men nu blir jag lite stressad över det och kan inte riktigt koppla av. Fikarasterna har jag skippat den här veckan och luncherna har blivit kortare och kortare :/ meh, hoppas jag får ro nog att ändra på det snart. Jag var på plats först av alla idag, kl 7, regnade gjorde det också.
 
Jag måste erkänna att jag är gooode less på att cykla. Det spelar ingen roll vart jag ska, det är alltid cykeln som är färdmedel. Inte heller kan jag välja bort den om det spöregnar eller är kallt ute. Det är några kilometer till jobbet och det är ännu fler kilometer till affären och affärerna ligger i olika riktningar från där jag bor....aja, jag får ju motion iaf :P
 
Idag var jag på gymmet efter jobbet. Gudis vad skönt det var! Helt ärligt så har jag dragit mig för att fara dit pga en som jobbar där är lite väl vänlig om ni förstår vad jag menar. Människan i fråga stod inne i tjejernas omklädningsrum och pratade med mig :S ganska så märkligt speciellt som det var ju andra tjejer som kom och gick, men de kunde ju inte precis byta om när en manlig personal står där, så de fick ju ta sina grejer och fara hem utan att duscha. Men idag var det ingen bemanning av någon anledning, så det var skönt :) det var lite kul faktiskt, för det var flera peeps som hade dagskort och de funkar tydligen inte efter 16, så de kom inte ut >< Först var det en kille som blev lite uppgiven. Jag öppnade första dörren så han kunde gå in i slussen, men tro det eller ej så fastnade han där XD Hans kort kunde inte ta han varken tillbaka in eller vidare ut, haha. Så jag fick släppa in han igen varpå han frågade om inte jag kunde gå in samtidigt för att släppa ut han. För er som inte vet är de där slussarna pretty trånga, är man kraftig/överviktig och har med sig en träningstrunk så ryms man inte (sjukt dåligt). Men vi klämde ihop oss han och jag och till slut fick han komma ut :) (det är två smala dörrar man ska ta sig igenom, den första dörren måste stängas innan man kan öppna den andra och då är man "fast" i det trånga utrymmet mellan dörrarna).
 
En kvart senare var det två äldre damer som hade samma problem och då jag var på crosstrainern så var jag närmast så jag fick hjälpa även dem. Dagens goda gärning ;)
 
Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng. Har haft mys med tända ljus och tittande på avatar the last airbender. Återstår att se vad morgondagen bjuder på.
 
Jo just det, jag blev faster i förrgår^^
 
/Amami
 
 
Älsk min nya plattång!