Sstarscream

Halfway there

Kategori: Allmänt, Pyssel

Tjenis!
 
Påsken är alldeles för kort om ni frågar mig (trots att den egentligen pågår längre än jul). Det känns som att man städar undan påsken allt för fort. Jag har knappt hunnit påskpynta :P
 
Annars så håller jag på med mina projektos. Jag har gjoert klart ett nu iaf, och det k'nnas ju skönt, men det som jag är mest spänd att se slutresultatet på är det ganska mycket jobb kvar på. Det är ett hallbord vars hyllplan jag nu grundmålat. Lådorna måste jag göra, montera ihop hela skiten, måla det och sen gjuta bordsskivan. Spännande, otroligt tacksam för att detta projekt håller mig occupied när jag bara går och skrotar här hemma annars, och rätt så kul faktiskt! Det är vekrligen ett kvitto på att jag kan jag med, minnsann, inte bara brööderna, utan jag också! :) Borrmaskin, slipmaskin, såga, spika, borra, limma, mäta, tänka, måla - det är en HEL del att gå igenom bill jag lova! Självklart ska ni få se slutresultatet så småningom! ;)
 
Nu ska jag söka ett par till jobb, fara till step in (är SÅ less, idag är dock sista dagen då mitt kort går ut imorrn, så det är bara att ligga i. Sen gör jag comeback på barmarksträning), måla lite, spela nintendo och lite piano!
 
Ses!
 
/Amami
 
Före......(här har jag dock hunnit ta bort några handtag/knoppar)
 
Efter! Slutresultatet blev pretty bra om jag får säga det själv ;) Ett varv grundfärg, två varv av den andra färgen FIY.
Antingen blir spegeln också ommålad, eller så införskaffas det en ny. Morsan har inte riktigt bestämt sig för hur hon vill ha det än^^