Sstarscream

Fix

Kategori: Allmänt, USA

Hejhej!
Idag har varit en halvproduktiv dag! Även om jag tycker att det är synd att jag missar valborgsfirande och så, så har det varit rätt bra ändå! (höhö, ofrivilligt rim^^)
 
Kall men solig dag, som invigdes med en kort morgonpromenad. Sen en massa segplugg/läsandes då vi skulle ha pop quiz antingen i dag eller på tisdag. Det blev idag. Tror det gick bra, antingen (om jag nu får gissa, jag vet ju inte än) har jag alla rätt eller så har jag ett fel. Det var 5 frågor. Seen så har jag varit duktig och avslutat mitt konto som jag har här på skolan. Lika bra att få det gjort liksom, då det kommer vara nog mycket sista veckan med finals och packande och annat sådant skojsigt. Tvättat har jag gjort också :)
 
Igårkväll gick jag ut på en liten skogsprommenad och sen satte jag mig för att spela piano på skolan. Har verkligen saknat det, jag satt där i nån timma innan jag insåg att klockan börjat bli lite väl mycket för att sitta på skolan^^.
Tanken är att jag ska idas ta mig till gymmet senare ikväll.
 
Glad Valborg, eller hur man nu säger! :)
 
/Amami
 
 
Tittut! Något mer än så här vet jag inte om jag vill visa mig. Jag ser ju ut som en pundare/zombie om man jämför med hur jag såg ut när jag kom hit! XD