Sstarscream

Mor o dotter-tid

Kategori: Allmänt

Mor min och jag har varit på staden i dag! Vi skulle hitta ett par gardiner till ett rum och handla påskmat till helgen.
Det blev en snabb lunchmacka på kondiset också. Mysigt! Vi spånade lite över när vi ska fara på fågelskådning och det blir nog en utmaning fö rmig att ta mig upp då hon vill fara kl 05.00 på morgonen. Men det ska nog gå! :)
 
Vi gick in på intersport också där ett par nya springskor, en funktionströja och två par funktionssockar fick följa med mig hem. Sist jag fick nya gympaskor var när jag gick i 6-7an. Sulan är väl nednött (platt och ingen stuns o dämpning kvar) vilket resulterat i att jag börjat få problem med mina benhinnor. SÅ det var bara till att köpa ett par nya. Lustigt, han i affärn sa att de håller max 1,5 år oavsett om de är i garderoben eller på foten sen måste man köpa nya. Då säger jag, som den jurist jag är - det är ju olagligt! Alla produkter oavsett vad det är ska hålla i MINST 3 år! Menmen, vad ska lilla jag göra åt det? Funktionströjan följde med på köpet, det var något erbjudande de hade, och mor min bjöd på två par funktionssockar.
Jag fick springa på ett band och hela fadreullan för att se vilken sorts sko just min fot skulle ha och snubben i affären sa att det är få som har så bra nedsättning av foten i backen vid löpning och så pass raka fotleder och fötter som jag har! :) Så det blir man ju glad av att höra. Men tekniken är it så konstigt att jag har, då jag är uppfödd i löpar oc hskidspåret! :) Himla bra och proffesionell hjälp jag fick där. Tummen upp för det!
 
När man har så stora fötter som jag får man inte välja färg och design tyvärr :( Men de var ju itne SÅ tokiga iaf. (även om jag hellre hade velat ha något färgglatt som typ rosa o lila, men det har jag aldrig i mitt liv fått och kommer nog aldrig få heller. Död åt ideal...)
 
#1 fan - tja det är väl jag det då ;)
/Amami