Sstarscream

Snowmobile + skiing = <3

Kategori: Allmänt

Tjaa!
 
Jag lever! Har inte haft så stor lust att blogga den senaste veckan. Som ni förstår så är det för att jag går på stand by här hemma och väntar på att något ska hände (dvs få ett jobb). Så jag har inte gjort så mycket nytt, varit till stugan, åkt skidor, varit till gymmet, skottat snö, ätit sjukligt mycket onyttigheter och suttit skamligt mycket på ändan. Målat naglarna har jag också ;) Och gått ut med hundisen.
 
Har precus tolkat bakom skotern igen. Det är SÅ roligt, och otroligt härligt med sol ute och svischa fram genom skogen. vi träffade på tre stycken älgar också. Har ni möjlighet så dra på er ett par slalomskider och ut med er! Asså det är så roligt!
 
IKEA i umeå öppnar ju på fredag, så vi har planer på att åka dit nästa vecka eller veckan därpå. Det är nog inte alltför smart att fara dit nu i helgen för det kommer garanterat vara packat med folk och utplockat på varor. Jag ska roa mig med att söka ett till jobb, som faktiskt är här i Piteå (tyvärr). Men jag måste ju börja någonstans. Och i ärlighetens namn så försökar jag just nu göra allt jag kan för att slippa en sommar på havsbadet. Arbetsförmedlingen hade nämligen en "sommarjobbens dag" förra veckan. ICA sa att "jag kan säga redan nu att vi kommer kalla dig på intervju" och representanterna från havsbadet ended up med att småtjivas om mig, haha. Hon jag pratade med ville ha mig till receptionen (ack och ve, vilket slitgöra! Det är trots allt nordens största turistanläggning och receptionisterna ska kunna ALLT och kunna svara på ALLT...) och han som satt bredvid - som för övrigt småtjikade på mig medan han satt och pratade med en för att han kände igen mig - bröt in och sa att jag gärna fick höra av mig till honom. Haha, visst är det ju roligt, men jag gick inte universitetet i nästan fem år för att hamna på havsbadet. Då hade jag lika gärna kunnat skita i universitetsutbildning och börjat direkt efter gymnasiet.
 
Jaja, nu ska jag gå och irritera simon som är hemma över helgen^^
 
Höres!
 
/Amami
 
 
 
Är man stylish på gymmet tar man inte i tillräckligt mycket - så jag kör på den avslappnade looken :P